CHEF DE PARTIE
HOLA, KOM WERKEN BIJ DESTINO!
Deel nieuwsLijkt het jou leuk om te komen werken in ons gezellige en sfeervolle tapas restaurant in Rotterdam Noord?
Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken om samen met ons de gasten van Destino een mooie avond te bezorgen waarbij zij zich even in Spanje wanen.
Wij zijn op zoek naar een creatieve CHEF DE PARTIE voor 38 uur per week (flexibel in extra uren tijdens vakanties van collega’s en uiteraard beschikbaar in het weekend).
Geen dag is hetzelfde bij ons, aan afwisseling dus geen gebrek!
Jij bent verantwoordelijk voor het bereiden (en helpen bedenken) van al die heerlijke en verrassende tapas. Dankzij jou weten onze gasten aan het eind van de avond wat de Spaanse moderne keuken betekent met (h)eerlijke gerechten.
We helpen je graag met het ontwikkelen en laten groeien van jouw horeca talent, er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en verantwoordelijkheden voor jou bij Destino. Het lijkt ons leuk als jij die ambitie hebt!
We bieden jou een mooi salaris dat bij jouw kennis en ervaring past, daarnaast ontvang jij wekelijks jouw (aan)deel van de ontvangen fooi; een leuk extraatje!
Hieronder vind je alle ingrediënten die je nodig hebt voor deze leuke baan.
Jouw taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden
Toezien op - en bereiding van gerechten
Je werkt gestructureerd en overzichtelijk
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de mise en place volgens de (werk)instructies en recepten en bent verantwoordelijk voor jouw gedeelte van de keuken
Wij koken met pure en dagverse producten, het beoordelen van de kwaliteit van deze producten en ingrediënten (versheid, houdbaarheid) is een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Je kunt calculeren want verspilling is zonde.
Het bereiden van gerechten, het bewaken en controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.
Bestellingen gereed maken om door te kunnen geven aan de bediening
Het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren
Het toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).
Borging voorraad en dagelijkse bestellingen
Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellingen
Het ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen
Bewaken van houdbaarheid en hygiëne
Je bent verantwoordelijk voor de juiste opslag van de artikelen volgens het FIFO-principe.
Kwaliteitsverbetering en optimalisatie
Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten
Het bedenken, ontwikkelen en/of aanpassen van recepten, jouw creativiteit wordt bij ons erg gewaardeerd
Bijhouden van ontwikkelingen en trends op het gebied van grondstoffen binnen de moderne en traditionele Spaanse keukensamenstelling van gerechten en kooktechnieken
Het uitdragen van de kernwaarden van Destino gepassioneerd, eerlijk, positief, collegiaal, en respect voor de (werk)omgeving
Het uitdragen van de merkwaarden van Destino moderne Spaanse keuken, inspirerend, laagdrempelig, warm en levendig.
Jouw persoonlijke competenties
Initiatiefrijk
Je bent gericht op overgaan tot handelen, afwachten past niet bij jou
Netjes en veilig
Met zorg en aandacht houd jij je aan regels en voorschriften omtrent orde, netheid en veiligheid
Aanpassingsvermogen
Je lijkt soms wel een kameleon, je past je makkelijk aan aan veranderende omstandigheden, taken en verantwoordelijkheden.
Jouw kennis en ervaring:
Ingrediënten
Je hebt (aantoonbare) ervaring in een soortgelijke functie en (natuurlijk) het liefst affiniteit met de Spaanse keuken
Je communiceert makkelijk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, spreek je ook Spaans dan is dat natuurlijk een grote pré!
Je brengt kennis mee van vak georiënteerde bedrijfsregels en richtlijnen
Je hebt kennis van producten en ingrediënten
Last but not least: je bent flexibel qua werkdagen – en tijden.
Lijkt het jou leuk om onze nieuwe collega ‘chef de partie’ te worden?
Stuur jouw cv en motivatie naar info@restaurant-destino.nl
Adiós,
Team Destino
2022-11-29